Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1pc Veltinio Pagrindo Shaper Tinka sulankstoma Rankena, Krepšys Apačioje Plokštės Maišelį Žlugimo Kosmetikos Krepšys Manė, Makiažas Maišelį Parama Pad

0 Atsiliepimai
€3.41 €2.28
  • SKU: w16094
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Bagažo & Krepšiai

1pc Veltinio Pagrindo Shaper Tinka sulankstoma Rankena, Krepšys Apačioje Plokštės Maišelį Žlugimo Kosmetikos Krepšys Manė, Makiažas Maišelį Parama Pad

Savybės:

1. Apsauginės funkcijos: apatinis trinkelėmis, vidinis maišas gali teikti aukštos kokybės apsaugos jūsų maišelį, kad išvengti nusidėvėjimo ar žalą metu kasdienio naudojimo.Jis yra tvirtos konstrukcijos, kad efektyviai priešinasi įbrėžimų ir ašaros.

2. Aukštos kokybės medžiaga-produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės veltinio medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir minkštas.Suteikite savo maišą geriausią priežiūrą ir išplėsti paslaugų produkto gyvavimo laikas.

3. Lengva priežiūra: Jis ne tik apsaugo nuo daiktų krepšys iš susidūrimo, bet taip pat daro valymo maišelis patogiau.Ar tai kasdien valyti ar keliaujant, ji gali būti lengvai tvarkomi.

4. Kelių dydžių pasirinkti iš: įvairių dydžių yra prieinami vartotojams pasirinkti, kuri gali prisitaikyti prie labiausiai įvairių markių ir modelių rankinės.Tiesiog priemonė matmenys krepšyje rasti dydis, kuris tinka jums.

5. Gerinti forma, maišelis: Ji gali padėti palaikyti forma, maišelis, todėl, kad jūsų krepšyje visada išlaiko elegantiškas formos naujas pirkimas, nepriklausomai nuo to, ar jis yra užpildytas, ar ne, ji nėra deformuoti arba dent, leidžia jums visada išlaikyti elegantišką įvaizdį.

Specifikacija:

Medžiaga: veltinis

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: pilka, juoda, mėlyna, rožinė

Paskirtis: krepšys apačioje parama

Komplektą Sudaro: 1pc

Pastabos:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Skirtumai tarp monitorių, vaizdai gali parodyti tikrąją spalvą daiktą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Oda

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai