Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Gitara Sienos Pakaba Sienos Medžio Kabykla, Guitar, neslidžia Kietos Medienos Bazės Gitara Sienos Kabliukų, Mediniai, Medžio Pagrindo Ukulėle Bass

0 Atsiliepimai
€11.46 €7.79
  • SKU: w1580
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Muzikos Instrumentai

Gitara Sienos Pakaba Sienos Medžio Kabykla, Guitar, neslidžia Kietos Medienos Bazės Gitara Sienos Kabliukų, Mediniai, Medžio Pagrindo Ukulėle Bass

Su šiuo instrumentu Kabyklos, jūs galite laikyti savo priemonė saugi ir patikima!Mūsų pakaba yra minkšta guma, užpildas apsaugoti baigti savo gitara ir U-formos jungas, kad būtų lengva pasiekti.Ši pakaba, skirta bass ir plačiai naudojamos, idealiai tinka bet guitar player".Tai Padėkos, padovanok dovaną nuojauta ir patogumui!

Specifikacija:

Medžiagos: medis + metalas + guma

Svoris: 170g

Matmenys: (vidut.) 14*10*4.6 cm/5.51*3.94*1.81 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Gitara Kabykla(su varžtu, montavimo priedai)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tarnauti Ilgą Laiką: Mūsų gitaros pakaba gali pasigirti tvirtas plieno rėmas ir minkštas kamšalas, kuri apsaugo gitarą nuo įbrėžimų.Jungą yra padidinti suvirinimo pridėtinės patvarumo ir minkštos gumos, užpildų saugiai turi savo gitara vietoje.

2.Ne slysti Dizainas: gitara pakaba yra suprojektuoti su U-formos jungą ir slydimui atsparus funkcija, kuri užtikrina saugų palaikykite.9-colių, atstumas tarp jungą ir sienos apsaugo scuffing ir išlaiko savo gitara saugus nuo acciteeth žalą.

3.Paprasta Naudoti: Su šio novatoriško Gitara Pakaba galite efektyviai rodyti savo akustinė, bosinė gitara, ar elektrine gitara, sukant jį.Įdiegti keletą priemonių, ant sienos ir išsaugoti kosmosą, o rodyti savo kolekciją.

4.Multi Programos: Mūsų gitaros pakaba yra, išskirtinį meistriškumą, kad buvo sukurta kvalifikuotų meistrų.Mūsų pakaba yra kruopščiai poliruoti už apdaila ir yra puikus miegamieji, erdves, ir įrašų studijos.

5.Subtilus Dovana: Declutter savo kambarį ir rodyti savo gitara, su lengvumu dėka ši gitara pakaba.Su pridėta varžtų ir gipskartonio inkarų montavimas nesudėtingas, jis daro puiki dovana gitaros mėgėjams kartais, pavyzdžiui, Valentino Diena, Motinos Diena, Padėkos Dieną ir Kalėdas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: STENDAS
  • Modelio Numeris: Gitara Pakaba

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai