Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Juoda Lapų Girlianda Juoda Helovinas Girliandą Su Raudona Rožė 5.6 ft Fake Juoda Dirbtinės Helovinas Garliava "PASIDARYK pats" Black Netikrą Lapai

0 Atsiliepimai
€12.70 €10.15
  • SKU: w14652
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Juoda Lapų Girlianda Juoda Helovinas Girliandą Su Raudona Rožė 5.6 ft Fake Juoda Dirbtinės Helovinas Garliava "PASIDARYK pats" Black Netikrą Lapai

Šis juodos spalvos girlianda Helovinas yra būtina turėti!Su savo tikroviška išvaizda, ji bus pridėti žavesio Helovinas, nesvarbu, kur jūs jį.Ar jūs pakabinti jį, kaip Helovinas vainikas arba naudoti "PASIDARYK pats" Rudens Lapų Vynuogynų, tai girlianda yra tikrai įspūdį.Gauti Helovinas dvasia be pristatome sūrio dekoracijas.

Dydis: apie 172cm ilgio(5.6 kojų/67.71 colių)

Medžiaga: PVC/audinys

Sąrašas:

Helovinas Juodos Spalvos Girlianda*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tikroviška PVC & Audinys Medžiaga: Šis Helovinas juodos spalvos girlianda yra realu atrodo, kad bus pridėti baisu prisiliesti prie savo namų.Jis yra pagamintas iš švelniavilnių PVC ir audinio, kuris yra stiprus ir tvirtas.

2.Klaikus Helovinas Dekoras: Sukurti visą paslaptingumo atmosferą su mūsų juodos spalvos girlianda, kuri prideda elementas intrigos į savo Helovyno šventė.Puikiai tinka rudens šalių ir Kalėdų, tai universalus aksesuaras, kuris gali pridėti žavesio, bet kokiai progai.

3.Juoda Lapų Vainikas: Ši juoda lapų vainikas yra apie 5.6 pėdų ilgio ir labai lengva pakabinti.Jūs galite naudoti papuošti jūsų durų, sienų, židiniu, ar bet kur kitur, kur norite pridėti šiek tiek baisu, atmosfera.

4.Platus Naudoti: Pridėti jutiklinio klaikus šventė, bet zoną su mūsų juodos spalvos girlianda.Puikus spookifying savo turėklai, durys, staktos, Helovinas vainikas, židinys, arba visus vidaus/lauko erdvę.

5.Patobulintas "PASIDARYK pats" Vertė: Rungtynių šį Halloween juodos spalvos girlianda su kitais vainikai ir papuošimai sukurti baisi scena.Pakartotinai ir ilgaamžė medžiaga trunka kelis sezonus.Add-on "PASIDARYK pats" Rudens Lapų Vynuogynų leidžia jums sukurti naują stilių.

  • Proga: Eid al-Fitr
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai