Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Gėrimo Laikiklis Vyno Taure/Stiklinės/Puodeliai/Skardinės, Ant Sofos Porankiai,Silikono Gėrimo Laikiklis, Skirtas Sofa

0 Atsiliepimai
€26.76 €20.87
  • SKU: w1453
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Virtuvė,Valgomasis & Baras

Gėrimo Laikiklis Vyno Taure/Stiklinės/Puodeliai/Skardinės, Ant Sofos Porankiai,Silikono Gėrimo Laikiklis, Skirtas Sofa

NE DAUGIAU IŠSILIEJIMO: galutinis gėrimo laikiklis, skirtas jūsų sofos, kuri saugiai turi visus savo mėgstamų gėrimų - karštas arba šaltas - jūsų sofa-lova, sofa, fotelis ar recliner (audinio ar odos).

KODĖL Neleisti paskambina, išsiliejimas ir dėmių; Išlaikyti jūsų gėrimą lengvai pasiekti; Puiki alternatyva kavos staliukai; Parduotuvės telefonams, nuotolinio valdymo pultai ir daugiau; Tinka visai šeimai.

SOFOS RANKA SUDERINAMUMAS: Ji yra skirta wrap per bet porankiu matavimo bent 14cm / 5.5 colių pločio plokščią švelniai nuožulnios pusių.Liesas arba siauros ginkluotųjų kušetės, turėtų būti vengiama.Taip pat galite nustatyti jį horizontaliai, tuck ji tarp sėdynės pagalvėlės ir pagalvės, ar užuolaidų, kad per atlošą bet apmušalų.

TINKA LABIAUSIAI DRINKWARE: Tai ergonomiškas dizainas numato platų įvairių bokalai, puodeliai, stiklinės kolbos ir iki 9cm / 3.5 colių pločio (pateikiami protingas lizdas taurės rankenos), o adapteriu sukuria aptemptas tinka mažesnėms gerti įrangos e.g.butelius ir skardines iki 7cm / 2.75 colio pločio.

UNIKALUS DIZAINAS: Jis yra pagamintas iš lankstaus, įvertintų, BPA-free materialaus kūno su lipnus pagrindas (42cm / 16.5 colio ilgio), ir suteikia geriausią palaikymo ir vientisumą jūsų gerti reguliuojamas laikiklis (5cm / 2inch aukščio).Tai puikus pakaitalas jokių didelių gabaritų pusėje stalo, dėklas, caddy ar organizatorius.

spalva:Juoda / Ruda

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pakuotės Turinys:

1 x Gerti Turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai