Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Pickleballs Ornamentu papuošimai Kalėdų Pickleball Mėgėjai Ir Žaidėjai,Medinių buities reikmėms Pickleball Mėgėjams P3R9

0 Atsiliepimai
€6.63 €3.51
  • SKU: w14321
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Pickleballs Ornamentu papuošimai Kalėdų Pickleball Mėgėjai Ir Žaidėjai,Medinių buities reikmėms Pickleball Mėgėjams P3R9

Aprašymas:

Medžiaga: mediena

Dydis:11*6*0.5 cm/4.3*2.4*0.2 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1. Aukštos kokybės medžiaga: - Tai Kalėdų kabinti papuošalas yra pagamintas iš rąstų, kuris yra patvarus ir turi sklandžiai kraštai.

2. Unikalus dizainas: Jos "denio salės su marinatas kamuoliukus" dizainas prideda žaismingumo ir sportiškas jaučia, kad savo šventės dekoracijas, todėl akcentas jūsų Kalėdų eglutė.

3. Lengva pakabinti: Ji ateina su virvelę.Jūs galite lengvai pakabinti šį dekoravimo Kalėdų eglutė komplekte virvę.

4. Platus panaudojimas: Šis ornamentas yra ne tik puikus Kalėdų eglučių papuošalai, tačiau taip pat gali būti naudojama papuošti girliandomis, ir vainikus, ir net gali būti panaudoti kaip unikalų stilių dovana vyniojimo.

5. Puiki dovana: Ši apdaila yra ideali dovana draugams, kuriems patinka sportas.Jis demonstruoja savo aistrą, už sportą ir bus puoselėjamos už metus į priekį, kaip priminimą apie savo mėgstamiausia pramoga švenčių metu.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt*Pickleballs Ornamentu

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Rinkinys Tipas: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai