Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

64Sheets/Knygos Sąsiuvinis A7 Studentų Raštinės reikmenys Kawaii Mielas Animacinių filmų Kalėdų Praktikos Pastaba Planuotojas Leidinys Atmintines Dienoraštis, Užrašinė

0 Atsiliepimai
€3.29 €2.27
  • SKU: w13609
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

64Sheets/Knygos Sąsiuvinis A7 Studentų Raštinės reikmenys Kawaii Mielas Animacinių filmų Kalėdų Praktikos Pastaba Planuotojas Leidinys Atmintines Dienoraštis, Užrašinė

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. Animacija dizainas: Šis Kalėdų gumbag priima animacinių filmų dizaino pilnas vaikų interesų ir švenčių atmosfera, kuri bus pritraukti tiek suaugusiems ir vaikams.Dizainas kiekvieno puslapio yra kruopščiai parengti, pilnas festivalis įdomus ir nustebinti.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Šį produktą reikia naudoti aukštos kokybės, aplinkos apsaugos popieriaus, siekiant užtikrinti jo ilgaamžiškumą ir aplinkos apsaugos.Net jei vaikai ją naudoti crazily, jūs neturite nerimauti, kad jis bus lengvai pažeisti, kuris gali suteikti jums ilgalaikį naudoti patirtimi.

3. Švietimo vertė: Kalėdų gelis yra ne tik pramogų, bet taip pat padeda vaikams suprasti ir vertinti istorijos ir tradicijų Kalėdų.Per svarstymą ir sąveika, vaikai gali patobulinti savo skaitymo ir rašymo gebėjimus streso aplinkai, ir tuo pačiu metu gali skatinti savo vaizduotę.

4. Idealus atostogų dovanų: Dėl savo unikalaus dizaino ir praktiškumo, tai Kalėdų plastiko dangtis yra puikus atostogų dovana.Galite duoti vaikams ar mainų ji kaip naujoviška dovana Kalėdų šalims.Nesvarbu, kas yra gavėjas, jie bus dėkingi už tai unikali ir įdomi dovana.

5. Perkeliamumas ir saugojimas: Dėl savo vidutinio dydžio ir lengvas dizainas, tai Kalėdų plastikinį dangtelį knyga gali būti lengvai įdėti į schoolbags ar rankinės lengva vykdyti.Kiekvieną kartą, kai jūs naršyti arba akciją, jums bus jaustis savo patogumo ir praktiškumo.Tuo pačiu metu, produktas yra skirtas plastiko sandarinimo rankovės, kurios gali veiksmingai apsaugoti vidinį puslapį žalą, ir palengvinti ilgalaikį išsaugojimą.

Savybės:

Įvairių padengti stilių ir, aišku, spausdinimas.

Bauda maršrutą, tvirtos ir ilgaamžės.

Galima naudoti notepad, dienoraštis, užrašinė, planuotojas.

Medžiaga: Popierius

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 64Sheets/Knygų

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

  • Prekės Pavadinimas: SD&HI
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: užrašinės/diary/organizatorius/planuotojas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai