Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Atsparus Vandeniui Motociklą Kuprinė Patvarus Motociklas Saugojimo Krepšys Su Atspindinti Juostelė Atspari Vandeniui Dviračių Kuprinė Su Atšvaitais

0 Atsiliepimai
€49.16 €24.59
  • SKU: w13603
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Atsparus Vandeniui Motociklą Kuprinė Patvarus Motociklas Saugojimo Krepšys Su Atspindinti Juostelė Atspari Vandeniui Dviračių Kuprinė Su Atšvaitais

Aprašymas:

Mūsų motociklų šalmai kuprinė yra aptakus ir stilingas dizainas, jame yra daug kišenių.Jūs galite pasirinkti skirtingus kišenės įvairių daiktų geriau tvarkyti dalykus ir rasti tai, ko jums reikia.Jis turi gerą vandeniui efektas išlaikyti viduje maišą sauso.Net ir lietingą dienų, nėra reikalo nerimauti dėl maišo turinį getting šlapias.Ji gali padėti jums lengvai saugoti savo motociklo šalmai, pirštinės, nešiojamas kompiuteris ar kiti dienos poreikius.Ji saugo savo daiktus ir nuo žalos, ir turi užtrauktuką uždarymo.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklo Šalmai, Kuprinės

Medžiaga: oda dengtos oxford medžiaga

Dydis: 30*19*50cm

Talpa: 19 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Motociklo Šalmai, Kuprinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daug Kišenių: Mūsų motociklų kuprinė turi daug kišenių, galite pasirinkti įvairių kišenių skirtingų daiktų, kad jūs galite rasti tai, ko jūs norite greitai, su ne daugiau netvarkos.

2.Geros Kokybės: Mūsų motociklų kuprinė yra geros kokybės ir pagaminti iš Oksfordo audinio ir poliesterio medžiaga, kuri yra stipri ir patvari.Tai yra taip pat atsparus vandeniui, todėl gali tinkamai apsaugoti savo daiktus į maišą.

3.Didelės Talpos Dizainas: Mūsų motociklų šalmai, kuprinės turi didelės talpos dizainas, kuris gali lengvai saugoti savo daiktus, ir apsaugoti savo daiktus nuo apgadinimo.Ji turi užtrauktuką atidaryti.

4.Šviesą atspindinčios Juostelės: Mūsų motociklų kuprinė taip pat turi didelės reikšmės naktį, tai yra šviesą atspindinčios juostelės ant jos, galite naudoti jį saugiai.Jo pečių dirželiai imtis spaudimo savo pečių ir jums nebus jaustis sunkūs.

5.Puikią Dovaną: Šio motociklo kuprinė-puiki dovana variantas draugai, kurie mėgsta keliauti ir važinėti motociklais.Ji yra labai funkcionalus, ji gali padėti jums išspręsti daug problemų.

  • Specialios Funkcijos: Šalmas, kuprinė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Oxford Medžiaga
  • Elemento Aukštis: 50.0cm
  • Prekės Svoris: 660g
  • Elemento Plotis: 19.0cm
  • Modelio Pavadinimas: Motociklo kuprinė
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Elemento Tipas: Kuprinės
  • Elemento Ilgio: 30.0cm

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai