Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Scratch Remover Automobilio Įbrėžimams Polisher Su Kempine 15g Auto lenkijos Greitas Remontas Gilių Įbrėžimų Dažų Atkurti Scratch Remover

0 Atsiliepimai
€1.44 €1.01
  • SKU: w1287
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Scratch Remover Automobilio Įbrėžimams Polisher Su Kempine 15g Auto lenkijos Greitas Remontas Gilių Įbrėžimų Dažų Atkurti Scratch Remover

Mūsų Nulio ir Sukama Valiklis Automobilius!Be spalvų pasirinkimas, tačiau greitai veikti, aukštas naudingumas.Plačiai naudojamas be reakcijos, automobilių dažai.Atsisveikinti su šių grisus įbrėžimų ir swirls!

Produkto pavadinimas: Automobilių scratch remover

Dydis: 11.5*3.2*3.2 CM(4.5*1.2*1.2 coliai)

Grynasis svoris: 15 g)

Pagrindinis naudojimas: Nuimkite įbrėžimų/plaukų linijos/oksidacijos sluoksnis/vidutinio įbrėžimų/šviesos įbrėžimų/mažyčių įbrėžimų

Sąrašas:

Sponge*1

Automobilių scratch remover*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tinka Visi Automobiliai: Šis automobilis scratch remover suteikia lengvas restauravimo be kristalų danga arba lako apsauginės plėvelės.Jos plačios taikymo todėl tinka bet kokios spalvos transporto priemonė, ir ji veikia bet tipo nulio.

2.Greitas sprendimas: atsisveikinti su automobilių įbrėžimų, su mūsų scratch remover.Ši lengva naudoti formulę ateina su kempine ir paprastas instrukcijas, kad greitai ir veiksmingai remonto.Per kelias minutes, jūsų automobilis bus atrodo kaip naujas dar kartą.

3.Neprilygstama Naudingumas: Didelio praktiškumo, šis automobilis scratch remover yra pagrindinis įrankis, automobilių entuziastams.Galite pasikliauti juo, kad išspręsti visas nulio problema, atkurti automobilio spalvą, ir suteikia jai nepriekaištingą blizgesį.

4.Universalus Naudojimas: Mūsų automobilių scratch remover daro stebuklus, dėl tų erzinančių nežymių įbrėžimų, tokių kaip nagų įbrėžimų ant durų rankenos ir nedidelius dažų žalą.Veikia visos automobilių spalvų ir tipų, jos puikus patogus ir patikimas nulio remontas.

5.Dažai-draugiškas Ingredientas: Mūsų automobilių scratch remover yra dažų-draugišką, kad ne reaguoti su jūsų automobilio dažų.Išspręsti bet kokio nulio lengvai, ir atkurti savo transporto priemonės išvaizdą, nedarant įtakos jos originalus apdaila.

  • Prekės Svoris: 25g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 50ML
  • Modelio Numeris: Automobilių Scratch Remover

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai