Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Vaikai Ir Suaugusieji Vaivorykštė Plaukimo Kickboard Putų Plaukti Ateityje Valdybos Baseinas Pagalba Mokymui Plaukti Vertus Putų Lenta

0 Atsiliepimai
€10.87 €7.72
  • SKU: w12222
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Vaikai Ir Suaugusieji Vaivorykštė Plaukimo Kickboard Putų Plaukti Ateityje Valdybos Baseinas Pagalba Mokymui Plaukti Vertus Putų Lenta

PUIKIAI tinka PRADEDANTIESIEMS: tiek vaikams, Tiek suaugusiems vienodai patinka tai, kad plaukti laive.Tai tinka pradedantiesiems visose amžiaus grupėse.Tai įdomus grojimo nedidelis baseinas arba mokymosi plaukimo pirmą kartą, jūs galite tiesiog atsipalaiduoti ir būti patogi, su šia lenta.

RYŠKIOS VAIVORYKŠTĖS DIZAINAS: "galime būti tiek įdomus ir naudotis tuo pačiu metu.Jis ateina į įdomus & ryškios vaivorykštės spalvos dizainas.Kontūrinis apačioje patogiai telpa nuo kūno kicking grąžtai ir visų rūšių vandens pratimai.Ji taip pat yra pridėta rankose.

LENGVAS & PATVARUS: plaukimo kickboard yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos.Jis yra lengvas ir ilgalaikės medžiagos.Ji taip pat yra lanksčios, plūduriuoti ir padeda jums pagerinti savo kick technika.Teisingas storis valdybos suteikia tvirtumo, su kuria mes galime išvengti valdybos varva žemiau vandens paviršiaus.

PLAUKIMO MOKYMO PAGALBĄ: Nors plaukti valdyba yra paprastas plaukimo pavara, ji turi reikšmingą vietą mokymo, tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams.Tai leidžia izoliuoti ir vykdyti savo kojų, kuri savo ruožtu padeda jums pagerinti savo kick ir judesio apskritai.

GO-LENTA: Tai yra puikus dydžio, laikykis su savo rankas, patogiai, jums tiesiog reikia eiti ir stumti juos ant vandens paviršiaus.Jums yra tik vienas žingsnis nuo kurių geriau plaukimo techniką.

Lytis:Unisex

Modelio Numeris: Plaukti Kickboard

Lauko Veikla: Banglenčių

Modelio Numeris: Plaukti Kickboard

Tipas: Banglentės

spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:medvilnės pearl

dydis:50 x 30 x 3CM

Pakuotės Turinys:

1 x Plaukti Kickboard

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: plaukimo ateityje valdyba

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai