Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

5 M Anti-susidūrimo Garso Izoliacinės Juostos, Automobilių Apdailos Bamperis Raštas Durų Saugomų Pamušalas Juosta Gumos Sandarikliai Pvc

0 Atsiliepimai
€19.65 €9.82
  • SKU: w11947
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Motociklų Dalys

5 M Anti-susidūrimo Garso Izoliacinės Juostos, Automobilių Apdailos Bamperis Raštas Durų Saugomų Pamušalas Juosta Gumos Sandarikliai Pvc

Aprašymas

Tai yra black door guard apdaila liejimo raštas juostelės, ji gali būti įdiegta į duris, lauko grotelės, bamperis, ir tiek daug kitų dalykų, padėti užkirsti kelią žetonų, paskambina, įbrėžimų ir pan., taigi, kaip apsaugoti išpaišytos palei durų kraštą; Toks praktiškas produktas gali pasiūlyti didžiausią durys, apsauga, Meilė savo automobilį, ir priima jį namo dabar.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: PVC.

- Dydis: 500.00X1.00X0.70cm/196.50X0.39X0.28in.

- Tai trim, kad naudojant padengti metalo kraštai už liukai, spintos, skydai, nameliai-autopriekabos, priekabos ir kt.

- Prekė gali atsispirti žemos temperatūros ir aukštos temperatūros, o išlaikyti drėgmės ir saulės spindulių.

- Automobilių durų sandarikliu, yra PVC sandarinimo juostelės.Jį užsandarina tarpą tarp automobilių durų ir kėbulo.Puiki garso įrodymas ir atsparumas dulkėms.

- Automobilių weatherstrip lipnios sandarinimo juostos lengva įdiegti, tiesiog nuvalykite vietą, ašarų plėvelę ir stumti šį PVC antspaudas prie įdiegti vietoje.Geras adhesiveness ir ilgaamžiškumą.

- Automobilių oro juostelės sumažinti vėjo ir triukšmo teka į automobilio saloną vairuojant.Automobilių durys, PVC juostelės stabilumo ir comfortbility o kreiserinis ant plento.

1 x 5 metrų sandarinimo juostos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai