Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

8 Colių Aukščio Auto Remonto Filtro Raktas Tinka Vamzdžių Raktas Įrankiai, Tepalų Filtrai, Jungiamosios Vamzdynų Detalės Ir Maišytuvai

0 Atsiliepimai
€14.28 €9.14
  • SKU: w1187
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Rankiniai Įrankiai

8 Colių Aukščio Auto Remonto Filtro Raktas Tinka Vamzdžių Raktas Įrankiai, Tepalų Filtrai, Jungiamosios Vamzdynų Detalės Ir Maišytuvai

Mūsų diržas raktas yra patikimas užraktas, kuris gali tvirtai nustatyti diržo vieta, taip, kad jūs galite sutelkti dėmesį į užduotį po ranka, nesirūpindami apie slydimo.

Pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, skirtos apsaugoti subtilus paviršių nuo įbrėžimų ir pažeidimų, tuo pačiu užtikrinant stipri ir patvari rankena.Tai labai lanksčios gumos juosta gali lengvai tilptų įvairių formų.

Priimti lengvas ir ergonomiškas dizainas, kuris yra patogus naudoti.

Šis diržas raktas yra geras pašalinti ir įdiegti tepalo filtrai, vamzdelių jungiamosios detalės (fitingai, vandens filtrai, kriauklės, maišytuvai, dušo galvutės, kuro filtrai, ir t.t.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas reguliuojamas raktas netinka didesnių objektų, tokių kaip alyva, filtrus, arba drenažo vamzdžiai, tačiau jis gali būti naudojamas kaip butelio atidarytuvas ir dangtelių atidarytuvas.

Pavadinimas: reguliuojamas auto remontas, filtras, veržliaraktis

Spalva:juoda+sidabrinė

Medžiaga:guma

Pakuotės Turinys:

1 x Filtro raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ANENG

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai