Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Aliuminio Lydinys Kaukolės Forma Automobilio Vožtuvas Dangteliai 4pcs Universalus Nerūdijantysis Padangų Reikmenys, Automobilių Padangos ir Ratlankio Kamieninių Apima Vožtuvas Dangteliai

0 Atsiliepimai
€5.30 €2.65
  • SKU: w11864
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dėvėti Dalys

Aliuminio Lydinys Kaukolės Forma Automobilio Vožtuvas Dangteliai 4pcs Universalus Nerūdijantysis Padangų Reikmenys, Automobilių Padangos ir Ratlankio Kamieninių Apima Vožtuvas Dangteliai

Kulka Taškų:

1. Pagamintas Paskutinis: apsaugoti jūsų padangų vožtuvų nuo dulkių, purvo ir nuolaužų su šių vožtuvo stiebo kepurės.Jie pasigirti dideliu patvarumu ir originalų varžtą tekstūros dizainas jutiklinė klasės.Tiesiog atsukite originalių automobilių vožtuvų dangtelį ir pakeiskite jį sandariai pastangų montavimo ir išmontavimo.

2. Optimalus Veikimas: Paruošta iš tvirto aliuminio lydinio, šių vožtuvo stiebo dangteliai patikimai apsaugos nuo smėlio ir purvo, užtikrinant optimalų padangų veikimą.Saugus dizainas apsaugo kepurės iš prarasta, užtikrinti saugumą kelyje.

3. Pagerėjo Įtaisyti: Gauti neprilygstamą apsaugą jūsų padangos su mūsų vožtuvo stiebo kepurės.Su smūgiams dizainas ir aišku, tinka prie originalaus automobilio vidinį spiralės struktūros, jos išvengti žalos ir užtikrinti saugią ratai.Puikiai tinka bet kokio automobilio modelio.

4. Kaukolės Formos Vožtuvo Stiebo Kepurės: Pakelti jūsų automobilio stilių, su didelio tekstūros ir stipri asmenybė, mūsų unikali kaukolės formos vožtuvo stiebo kepurės.Padaryti neišdildomą įspūdį su šiuo patvarus ir dėmesio greiferiniai vožtuvo stiebo kepurės, kad pridėti jutiklinio nuotykių, bet važinėti.

5. Didesnis Saugumas: Mūsų vožtuvo stiebo kepurės funkcija, dviguba apsaugos sistema, vidinis guminis tarpiklis ir uždaryti tarpiklis nepralaidi vandeniui dizainas išlaikyti padangų slėgio stabili.Tai užtikrina efektyvų ir saugų vairavimą, o teikiant papildomai apsaugai nuo oro nutekėjimo.

Aprašymas:

Mūsų Padangų Vožtuvas Dangteliai funkcija, originalus automobilinis varžtas tekstūros dizainas, teikti saugos ir geriau apsaugoti jūsų automobilį.Kaukolės formos dizainas prideda unikalus prisiliesti prie jūsų transporto priemonės.Tarpinė nepralaidžiose technologija užtikrina, nerimauti-nemokamai vairavimo.Atnaujinti savo automobilį žaidimas šiandien!

Specifikacija:

1. Medžiaga: aliuminio lydinys

2. Svoris: apie 10g/4pcs

3. Dydis: vienas maždaug 1,1 x 1.1 x 1.2 CM (0.43 x x 0.43 būti 0,47 colio)

Kokios patarimai:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas.

Pakavimo Sąrašas:

Padangų Vožtuvo Stiebo Kepurės 4pcs

  • Modelio Numeris: vožtuvo stiebo kepurės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai