Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Sausas Krepšys, Kuprinė Ultralight Sauso Maišą, Lauko Maišelius Laikykite Pavarų Dry Roll Top Lengvas Sauso Saugojimo Krepšys, Kuprinė, Kelionės

0 Atsiliepimai
€65.33 €45.74
  • SKU: w11767
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Sausas Krepšys, Kuprinė Ultralight Sauso Maišą, Lauko Maišelius Laikykite Pavarų Dry Roll Top Lengvas Sauso Saugojimo Krepšys, Kuprinė, Kelionės

Imtis savo nuotykius, į kitą lygį su mūsų dilimui ir splash atsparus Sauso maišą.Featuring korio akučių Y formos oro vadovą orui ir keli nešiojimo priemonės, tai IPX8 neperšlampamas maišelis puikiai apsaugos jūsų įrangą nuo vandens žalos.Tai daro puiki dovana bet nuotykių entuziastai!

Savybės:

Dydis: 25*9*40CM/9.84*3.54*15.75 cm

Talpa: 9L

Svoris: 0.61 kg

Keliamoji galia: 10KG

Medžiaga: 840D dvipusis TPU atsparus vandeniui audiniai

Šiltas patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1 x sausas krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus ir Patvarus: Šis sauso maišą ateina su multi-purpose paketą, kuris apima vandeniui telefono dėklas, žvejybos tinklą, ir karabinai.Krepšys yra lengvas ir atsparus vandeniui, su didelės talpos saugoti savo daiktus.

2.Pažangi Vėdinimo: sausas krepšys skirtas orui su unikaliu korio akučių ir Y formos oro vadovas.Labai elastinga nugaros paminkštinimas priduria, komfortą ir apsaugo nuo tvankumas, todėl jį lengva nešiotis.

3.Lengva nešti: Ar jūs norite nešioti jį ant savo pečių, įvairių kūno, rankinį, ar juosmens, tai sausas krepšys turi daug diržai ir sagtys, kuri atitiktų jūsų pageidavimus.

4.Ultra-Sausas Ekranas: Featuring patikimas vandeniui sandariai užtrauktukas ir įspūdingai aukštos IPX8 vandeniui reitingų, tai sausas krepšys yra įsipareigojusi išlaikyti savo vertybes apsaugoti nuo vandens žalos.Dėka savo 840D dvigubo sluoksnio TPU dengimo technologijos, taip pat labai atsparus trinčiai, pradūrimui, ir kenksmingų UV spindulių.

5.Puiki dovana: Pagaminti iš PVC medžiagos ir užsitikrino patikimą roll-top uždarymo sistema, tai sausas krepšys daro puiki dovana lauko entuziastai, įskaitant savo tėvu, draugu, ar kitiems šeimos nariams.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Su Stovo arba Ne: No

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai