Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Futbolo Tees Kicking Futbolo Kamuolio Stovėti Pagerinti Savo Kamuolys Praktikos Įgūdžius, Atskleisti Savo Kicking Potencialą Tee Už

0 Atsiliepimai
€10.67 €7.47
  • SKU: w114658
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Komandinis Sportas

Futbolo Tees Kicking Futbolo Kamuolio Stovėti Pagerinti Savo Kamuolys Praktikos Įgūdžius, Atskleisti Savo Kicking Potencialą Tee Už

Tai kicking tee futbolo turėtojas yra puikus praktikos priedą.Su savo sulankstomas dizainas, jis gali būti lengvai saugomi ir pakoreguota atsižvelgiant į visus kicking kampas nesulaužant.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Futbolo Kamuolio Tee

Medžiaga: geležis

Gaminio dydis: 17.7*19.1 į

Bruto svoris: 705g

Produktų Sąrašas:

1* amerikietiškojo Futbolo Kamuolio Tee(išskyrus kitų eksponatų)

1* Saugojimo Krepšys

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geresnes Mokymo Patirtis: modeliuojamas žmogaus pirštus, šis amerikietiškojo futbolo kamuolio tee leidžia jums praktikuoti savo kamuolys įgūdžių nereikia vietos rezervavimo ženklas.Jūs galite pagerinti savo tikslumo, galia, ir nuoseklumą.

2.Nešiojimui ant Vieta: Pramonės kniedės laikykite kartu šis sulankstomas futbolo kamuolio tee, teikianti lengvai paimti iš savo golfo krepšys žaidimo metu.Puikiai tinka žaidėjams, ieškantiems praktiškumo ir perkėlimo į lauką.

3.Patogus Nešioti: Šis amerikietiškojo futbolo kamuolio tee ateina su raišteliu rankena, kuri leidžia lengvai nešti ir saugoti.Ji užima labai mažai vietos ir gali būti lengvai saugomi jūsų maišelį, spintelę, arba automobilis.

4.Patvarus Metalas: Šis amerikietiškojo futbolo kamuolio tee nėra lengva išeiti, nes ji yra pagaminti iš metalo, kuris gali atlaikyti pakartotinai naudoti.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką, nesirūpindami apie žalą ar pakeisti.

5.Reguliuojamas Spyris Tee: Stilingai pagerinti savo kicking šis dinamiškas tee.Lengva reguliuoti funkcija leidžia poziciją, kamuolys, kad atitiktų jūsų technika.Pasirinkti iš įvairių kampų puikus kicking praktika

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai