Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Sveikinu Grad Baigimo Šalis Dekoras su Tortas Topper, Bakalauro Skrybėlę Reklama, Konfeti Balionus Prom, 2024

0 Atsiliepimai
€24.72 €18.29
  • SKU: w11279
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Sveikinu Grad Baigimo Šalis Dekoras su Tortas Topper, Bakalauro Skrybėlę Reklama, Konfeti Balionus Prom, 2024

2024 Mėlyna Gradacija Apdovanojimai: gradacijos promenadzie naktį šalies reikmenys apimti 1*sveikinu grad reklama, 1*gradacija temą bakalauro skrybėlę reklama, 1*mėlyna 2024 folija balionas(16inch), 1*sveikinu grad tortas topper, 15*lateksiniai balionai(12inch).Šis komplektas puikiai tinka dekoravimo baigimo šalių ir sukurti įsimintiną baigimo patirtis.

Mėlynos spalvos Blizgučiai Sveikinu Grad Reklama : puiki dekoracija jūsų baigimo šalis.Reklama yra pagamintas iš tvirtos kortelės ir funkcijos mėlyna blizgučiai dizainas su žodžiais "Sveikinu Grad" ir baigimo bžūp.Ji yra lengva surinkti ir pakabinti, ir bus pridėti jutiklinio elegancija į savo šalies vietos.

Aukštos Kokybės Medžiagos: papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinti, kad jie yra patvarūs ir ilgaamžiai.Jie puikiai tinka vidaus ir lauko naudojimui, ir gali būti pakartotinai naudojamas kelis kartus.

Platus Tiek Mėlynos spalvos Blizgučiai Sveikinu Grad Reklama,Tortas Topper ir Balionas yra puikus baigimo šalys, prom, ir kitoms ypatingoms progoms.Nesvarbu, ar esate švęsti savo gradacijos ar mesti šalis kažkas, šie papuošalai yra tikrai įspūdį.

Lengva Surinkti: Mūsų rinkinį, pateikiami kai kurie asamblėjos įrankiai (2 * reklama juostelės, 1 * string plastikinė adata, 2 * sekti baliono šiaudų, 1 * 10m balta juostelė, 1 ritinys klijų taškeliai), kurį galite naudoti "PASIDARYK pats" puikus baigimo fone.

  • Forma, Stilius: Laiškas, Round
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Šalis, Baigimo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai