Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Obuolio Lipdukai Helovinas 45Pcs Helovinas Siaubo Obuolio Lipdukai Vandeniui PVC Helovinas Lipdukai Su Nugaros Klijais prie Sienos

0 Atsiliepimai
€9.14
  • SKU: w110859
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Obuolio Lipdukai Helovinas 45Pcs Helovinas Siaubo Obuolio Lipdukai Vandeniui PVC Helovinas Lipdukai Su Nugaros Klijais prie Sienos

Pridėti šiek tiek įdomus, bet vietos su šių vandeniui obuolio lipdukai!Jokių papildomų įrankių ar klijų nereikia, - tiesiog žievelės ir klijuoti bet kokias duris ar paviršiaus.Su devynių kiekvieno rinkinys, sukurti jaudinantis ir įdomus atmosferą, neįtraukiant jokių nereikalingų trukdžių ar problemų.

Svoris: apie 1g/vnt

Dydis:

(apytiksl.)8.5*5.5 cm/3.35*2.17 cm

(apytiksl.)7.9*5.5 cm/3.11*2.17 cm

(apytiksl.)7.5*5.5 cm/2.95*2.17 cm

(apytiksl.)7*5.5 cm/2.76*2.17 cm

(apytiksl.)6.6*5.5 cm/2.6*2.17 cm

Medžiaga: PVC

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų rankinis matavimas

Pakavimo Sąrašas:

Obuolio Lipdukai Helovinas*45pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus Paslaugos: aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios naudojamos šiose Obuolio Lipdukai Helovinas užtikrina ilgalaikį dėvėti.Jie gali atlaikyti vandens, drėgmės, ir kietas, tvarkyti, be išblukimo ar lengvai plyšta.

2.Lengva Naudoti: Jokių papildomų įrankių ar klijų, kurių reikalaujama, tiesiog nuplėškite apsauginę plėvelę ant nugaros ir laikytis šių obuolio lipdukai lengvai, bet sklandžiai išvaizdą.Jie yra lipnios ir patvarus.

3.Kelis Galimybės: Su devynių obuolio lipdukai kiekvieno stiliaus, ir turi penkis stilių kartu.Galite derinti Siaubo Obuolio Lipdukai bet kokiu būdu norite sukurti įvairių junginių baisu akis Helovinas.

4.Paversti Savo Erdvę: Pakelti savo Helovinas žaidimas su šių Obuolio Lipdukai ir sukurti kaulų-atšaldymo scenos, kur esate.Puikiai tinka šalis dekoro, haunted namai, arba baidyti savo draugams, šie lipdukai yra būtinas jaudinantis ir įsimintinas siaubo patirtis.

5.Plačiai Taikoma): Paversti bet vietos arba objektą į " baisu spektaklis su tai universalus obuolio lipdukai.Puikus Helovinas dekoras ant savo automobilių, durų, sienų, haunted house, šaldytuvas, ar langą.Taikomi keli scenarijai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 8.5cm
  • Elemento Plotis: 5.5cm
  • Elemento Aukštis: 5.5cm
  • Prekės Svoris: 55g
  • Medžiagos Tipas: PVC

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai