Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4

Originalus atsarginis Akumuliatorius LG V50 ThinQ V50S G8X BL-T42 Didelės Talpos Baterijas+Nemokamas Priemonės, Kelio kodas

1 Atsiliepimai
€13.70 €8.22
  • SKU: w10730
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Mobiliųjų Telefonų Dalys

Originalus atsarginis Akumuliatorius LG V50 ThinQ V50S G8X BL-T42 Didelės Talpos Baterijas+Nemokamas Priemonės, Kelio kodas

Originalus atsarginis Akumuliatorius LG V50 ThinQ V50S G8X BL-T42 Didelės Talpos Baterijas+Nemokamas Priemonės, Kelio kodas

Visas sklypas su sekimo numerį

Pridėti Į Krepšelį Ir Užsisakyti Mūsų Parduotuvėje Turi Pirmenybę Pristatymo!Birių pirkimus,prašome susisiekti su mumis dėl lengvatinės kainos.

Rusijos Draugas Atkreipti Dėmesį, Prašome:

Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūsų tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .

Produkto Aprašymas

Baterijos Modelis : LG BL-T42

Suderinama su : Už LG V50 ThinQ V50S G8X

Baterija Kilmės Šalis : Kinija

Kokybės Užtikrinimo, Ilgai Veikianti Baterija

Pristatymas Instrukcijos:

1.Mes išsiųsti prekes per 1-2 darbo dienas po to, kai jums mokėti, išskyrus švenčių dienomis . (Akumuliatorius reikia išbandyti, prieš jį gali būti shippe)

2.VISAS Sklypas su Sekimo Numeber.Sekimo numerį, galima rasti puslapį.

3.Kaip mes visi žinome, Nes baterijos yra pavojingos prekės,grynas baterija laivybos laikas bus ilgesnis nei įprasta krovinius.(Kai kuriose šalyse negali būti gabenami oro),Prašome būti kantriems ir palaukti, kol paketas atvykti.

4.Nuo www.vanagaite.lt oficialus logistikos negalite siųsti baterija produktų, logistikos informacija rodoma programinės įrangos gali būti neteisingas.Jį galite rasti adresu:

https://www.17track.net/en

5.Dauguma šalių gali rasti logistikos informaciją, per aukščiau svetainėje.Jei negalite rasti pakuotės sekimo informaciją, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

6.Jei negavote paketas ilgą laiką, Prašome negali pradėti ginčo sprendimo iš karto, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.,Mes padėsime jums ją rasti.Ačiū

Apie Popardaviminių:

1.Prašome įrašyti Unboxing video.Jei pastebėsite, kad produktas yra pažeistas arba neteisingas modelį, kurį įsigijote, prašome siųsti vaizdo ir susisiekti su mumis laiku.

2.Dėl skirtingų gamybos partijų, gali būti nedideli skirtumai tarp produkto ir nuotrauką, kuri neturi įtakos produkto kokybei.Ne, nes produktas skiriasi nuo aprašymas skundą.

3.Mūsų produktai yra 100% patikrintas prieš pristatymas.Prašome patikrinti gavęs prekes, ir ją įdiegti vadovaujant profesionalūs techninės priežiūros specialistai.

4.Produktai yra pritvirtintas su kovos su klastojimu ženklai,nereikia ašarų, juos bus.Jei yra kokybės problemų,prašome atsižvelgti video ir foto susisiekite su mumis, ir palikti pranešimus apie gedimą.Po pardavimo inžinieriai bus spręsti jums.

Penkių Žvaigždučių Atsiliepimus

1. Mes tikrai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ar penkių žvaigždučių atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ,tuo tarpu mūsų sistema taip pat palikti teigiamą atsiliepimą automatiškai.

2. Prašome susisiekti su mumis el. paštu iš karto, jei jūsų prekės turėti jokių problemų, kai jūs jį gauti.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.Prašome don ' t open ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą iki susisiekti su mumis.

  • Baterijos Talpa(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kokybės Sertifikavimo: ce, ROHS, EEĮ atliekos, UL, pse, ETL, FCC, KAULŲ ir raumenų sistemos, GS, KC, CB, CSA, EMS, SASO, NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: oein
  • Suderinamas Su: Dėl LG V50 ThinQ V50S G8X
  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Modelio Numeris: LG BL-T42
  • įrengimas: Batterij/Backup/Bateria/Batterie
  • Suderinamos Prekės: LG
  • Kokybės tipas: AAAAA+ Aukšta Kokybė + galiojantį sekimo numerį
Anonimas 2023-12-15
Tai originali. Pristatymas yra gera... remontas buvo geras. Ačiū.

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai