Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

100 Vokai Pinigų Taupymo Iššūkis Pinigų Taupymo Pinigų Sąnaudų Sąskaita Organizatorius Sąsiuvinis Apskaitos Knygos Ir Rišiklio Kišenės

1 Atsiliepimai
€6.46 €3.22
  • SKU: w10573
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

100 Vokai Pinigų Taupymo Iššūkis Pinigų Taupymo Pinigų Sąnaudų Sąskaita Organizatorius Sąsiuvinis Apskaitos Knygos Ir Rišiklio Kišenės

Šis biudžetas knyga su pinigų vokai yra saugūs ir lengva taupymo sprendimas.Tvarkykite savo fondą, į tvirtas ir pažymėtas vokai kiekvienai kategorijai.Kompaktiškas ir Lengva Nešiotis!

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: biudžeto rišikliu, vokai

Spalva: juoda, violetinė, rožinė, geltona, mėlyna, rožinė, juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

biudžeto rišiklio vokai*1pc

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sustiprintos Saugos: Laikyti savo pinigus ir kvitus saugus su mūsų biudžeto rišikliu, vokai, pagaminti iš plyšimui atsparus, minkštas PVC medžiagos.Tai vandeniui atsparus ir patvarus vokai patikimai apsaugos jūsų finansinius dokumentus.

2.Sąnaudų Taupymo Kompanionas: Mūsų Praktinių Rinkinys apima A5 rišiklis, daugkartinio naudojimo planuotojas, maišeliai pažymėtas 1-100 - puikus biudžetą!Sutaupyti iki $5,050 su paprasta naudoti ir įdomus valdyti finansų planavimo įrankis.

3.Plačiai Naudojamas: Pasiekti finansinį stabilumą vargo su mūsų biudžeto rišiklio.Šių biudžeto rišiklio vokai patenkinti įvairius poreikius, įskaitant automobilio ir atostogų santaupos, skolos grąžinimo, ir net gimtadienio dovanų.Supaprastinti savo pinigų valdymą su mūsų universalus įrankis.

4.Puikiai Ūkyje: Saugiai laikyti visus jūsų biudžetas vokai su mūsų biudžeto rišiklio vokai.Sutirštinto odos rišiklis ir stiprios elastinės juostos užtikrina jūsų standartinis A5 dydžio įdėklai yra saugiai paslėpti.Pasitikėjimo savo tvirtas ir patvarus statybos be jokio vargo organizacijos.

5.Kompaktiškas Dizainas: Su kompaktiškas dizainas, mūsų biudžetas rišikliu, vokai, idealiai valdyti savo finansus, o jūs keliaujate.Stebėti pajamų, santaupų, išlaidas, bei sąskaitas su lengvai ir lengvai nuslysti juos į savo maišą arba aplankas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Anonimas 2023-10-25
Myliu jį. Todėl man išsaugoti

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai