Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Lipnios Lubų Kabliai, Daugiafunkcį Atsparus Vandeniui Lubų Kabliai Pasukti Kabliai Laikiklis Augalai, Vėjo Varpeliais, Papuošalai

0 Atsiliepimai
€9.54 €4.77
  • SKU: w10274
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Lipnios Lubų Kabliai, Daugiafunkcį Atsparus Vandeniui Lubų Kabliai Pasukti Kabliai Laikiklis Augalai, Vėjo Varpeliais, Papuošalai

Kulka Taškų:

1.Saugus Laikymas: Mūsų Klijų Lubų Kabliai yra puikus sprendimas suspendings dekoro, organizacijos ir saugojimo elementus.Šie tvirti kabliukai pasiūlyti stiprus kūno svorį talpa, tapo įmanoma savo tvirtos metalo ir PP medžiagos, statybos.

2.Lengvas Suspendings Įranga: Išvengti gręžimo skylės jūsų lubos su šių ne-gręžimo kabliukų, kad išvengti kritimo sustabdymo objektus, net ir stiprių vėjų.Savybės saugos sagtimi dizaino, lengvai objektas, paleisti ir sustabdyti.

3.Patogus Sprendimas: Mūsų klijų lubų kabliai pasiūlyti be jokio vargo, sunkiųjų sprendimas, kuris nereikalauja gręžimo, įrankiai ar net sugesti jūsų lubų.Su lipnia projektavimas, montavimas yra lengvas procesas.

4.Lengvas Montavimas: Šių lubų kabliai, be gręžimo, yra praktinės priemonės, kurios gali sustabdyti prekių po 24 valandų diegimo.Jie tinka lubų, kad negalima gręžti ir lygaus ir plokščio sienos.

5.Platus Naudojimas: Su šiais klijais, lubų kabliai, sukurti padidėjusi organizacijos ir estetikos savo erdvę.Puikus suspendings augalai, šviesos, vėjo varpeliais, balionai, ir dekoro.

Aprašymas:

Mūsų tvirtas Ne-Gręžimo Kabliukai užkirsti kelią, kuriems net ir stipraus vėjo ir nereikalauja gręžimo.Su platų naudoja, šie kabliukai yra turi būti visiems, kuriems reikia patikimo suspendings sprendimas.

Techniniai duomenys:

1.Pavadinimas: Lipni lubų kablys

2.Gaminio dydis: (vidut.)6.5*6.5*4.5 cm/2.56*2.56*1.77 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Lipnios lubos, kablys

  • Nėra. Kabliukų: 1 vnt
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai