Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Teleskopinis Vištienos Catcher Kojos Kablys 58.5 Colių Vištienos Net Gaudytojas su Non Slip Gumos Rankena Gali Atlaikyti 3.5 lbs Mažas

0 Atsiliepimai
€22.32
  • SKU: w10207
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Pet Products

Teleskopinis Vištienos Catcher Kojos Kablys 58.5 Colių Vištienos Net Gaudytojas su Non Slip Gumos Rankena Gali Atlaikyti 3.5 lbs Mažas

[Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno, Aliuminio Lydinio, Guminės ir Grynosios] Šis vištienos catcher įrankių rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, aliuminio lydinio, guminės ir net, patvarus, atsparus korozijai, vandeniui ir nėra lengva sulaužyti.Jis ateina su non-slip gumos rankena, patogi rankena.Visi priedai yra poliruoti sklandžiai ir be šerpetų, kuris bus ne pakenkti paukščių naudojimo metu.

[Tinka įvairaus Dydžio Naminiams] Šis vištienos catcher rinkinys yra skirtas skirtingų dydžių paukščių galvoje.Kablys galva, gali padėti jums lengvai sugauti didelių ir vidutinių naminių paukščių, ir akių kišenėje gali sugavimo mažų naminių paukščių, lengva naudoti, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi naudoti.

[Komplektą įeina] Šis vištienos net catcher komplektą įeina 2 teleskopinis polių, 1 kabliukas galvą ir 1 trikampis ju. (Šiltas Patarimai: grynoji tinka tik gaudyti mažų viščiukų, kurių didžiausias svoris 3.5 svarų sterlingų, jei jums reikia sugauti didelių vištos, mes rekomenduojame naudoti žūklės įrankį su kablio galvos sugauti juos.)

[Lengva Naudoti] polių šios vištienos gaudyti net yra sukurta su 5-bagažo skyriuje polių, ištraukiama ilgis apie 41cm / 16.1 cm (įskaitant pabaigos gumos rankena), bendras ilgis apie 148.5 cm / 58.5 cm (įskaitant pabaigos gumos rankena), ir storis juoda vamzdžio yra apie 1,7 cm / 0.7 cm.Jūs galite reguliuoti ilgį pagal jūsų poreikius, nepriklausomai rankena, nereikia pakeisti dažnai, paprasta naudoti ir labai patogus.

[Plačiai Naudojami] Šis vištienos net catcher tinka namų ir ūkio naudoti, tinka gaudyti visų rūšių naminių paukščių, pavyzdžiui, vištos, kalakutai, antys ir žąsys, ji yra nepakeičiama priemonė, skirta jūsų paukštininkystė.

Aprašymas:

Šis vištienos catcher rinkinys ateina su 1 kablys galvą, 1 trikampis net ir 2 teleskopinis polių, tinka padės jums sugauti naminius, įvairių dydžių.Tarp jų, net tinka gaudyti 3.5 lbs mažų viščiukų, jei jums reikia sugauti didelių vištos galite naudoti gaudytojas su kabliu į galvą.

Pagrindinis Bruožas:

Bagažo Lenkai: Šis vištienos net ateina su 2 x 5 skyriuje teleskopinis polių, kurių bendras ilgis 148.5 cm / 58.5 cm, tinka gaudyti paukščius pagal įvairius scenarijus, jūs galite reguliuoti pagal savo poreikius.

Klasifikuoti Naudojami: Šis vištienos gaudyti ju ateina su 1 kablys galvą ir 1 trikampį tinklą, tinka gaudyti naminius, įvairių dydžių, labai praktiškas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Vištienos Gaudytojas

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Aliuminio Lydinio, Guminės ir Ju

Dydis:

Teleskopinis Polių: 41cm / 16.1 cm (įskaitant pabaigos gumos rankena), bendras ilgis apie 148.5 cm / 58.5 cm (įskaitant pabaigos gumos rankena), ir storis juoda vamzdžio yra apie 1,7 cm / 0.7 cm.

Trikampis Neto: Plotis val. 35cm / 13.8 cm, Gylis val. 20cm / 7.9 cm

Kablys Vadovas: Ilgis apytikriai. 12,5 cm / 4.9 cm

Pastaba:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

2 × 5-Skyriuje Teleskopinis Polių

1 × Kablys Vadovas

1 × Trikampis Ju

Teleskopinis Paukščių Kablys,Vištienos Grabber Kojos Kablys Kolona,Vištienos Grabber Kojos Kablys Polių

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai