Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Lipdukai Priedai Gražus Medaus Modelio Asmenybės Automobilių Padengti Įbrėžimų Motociklo Eksterjero Dalys, Priedai

0 Atsiliepimai
€4.82 €2.41
  • SKU: w101096
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Automobilių Lipdukai Priedai Gražus Medaus Modelio Asmenybės Automobilių Padengti Įbrėžimų Motociklo Eksterjero Dalys, Priedai

Suteikite savo automobilio unikalią išvaizdą su šiuo korio lipdukas lipdukas!Su stiprų vizualinį poveikį ir platus taikymas, jis puikiai tinka bet kokiam automobiliui.Nėra lengva nukristi, tiesiog nuvalykite vietą, prieš taikant.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Medaus lipdukas

Medžiaga: Lipdukas

Dydis: 11*17cm/4.33*6.69 cm

Struktūra: Korio Šešiakampis

Tipas: Kūno lipdukas

Spalva: juoda, balta, raudona, spalvinga

Paketas, Sąrašas:

Medaus automobilių lipdukai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: Mūsų medaus automobilių lipdukai yra pagaminti atsparia PVC plėvele, užtikrinant, kad jie išlaikytų savo formą ir sudėtinga konstrukcija.Polimero naudojamos medžiagos yra atsparus oro ir UV-atsparaus, užtikrinant, kad jis trunka per atšiaurių sąlygų.

2.Unikalus Dizainas: Tai medaus sukurta lipdukai pridėti stiprų vizualinį poveikį į savo automobilį, todėl monotoniškas lakas tikrai akį traukiantis.Jie yra lengva taikyti ir pašalinti.

3.Patvarus ir Saugus: Tai medaus automobilių lipdukai turi stiprią sukibimo, kad nepakenks jūsų dažų ar fizinis apdailai.Jie gali atlaikyti saulės spindulių, lietaus, šalčio ir sauso klimato be nukristi.

4.Naudoti Tiesiog: Tai medaus automobilių lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės vinilo medžiaga, kuri gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų.Kai taikoma, jokios priežiūros nereikia.Tiesiog nuvalykite sritį, kurią norite taikyti aplinkosaugos ¾enklelis ir įsitikinkite, kad jis yra be dulkių, tada nulupkite lipduką ir laikytis tvirtai.

5.Platus Programas: Ne tik automobiliai, šių korio automobilių lipdukai idealiai tinka motociklų, elektrinės transporto priemonės, Visureigius, pikapas sunkvežimiai, ir lenktynių automobiliai.Su galimybe būti taikomas ir lengvai pašalinti, be jokių kairę arba į žalą, jie siūlo platų pritaikomumą už bet kokios transporto priemonės.

  • Elemento Tipas: Lipdukai & Lipdukai
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Lipdukas
  • Elemento Ilgio: 11cm
  • Elemento Plotis: 17cm
  • Elemento Aukštis: 0.1cm
  • Specialios Funkcijos: Kūrybos ir atspindi Šešiakampe Automobilių Lipdukai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai