Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

12PCS Pasakų Sodo Miniatiūros Kalėdų Lėlių Dekoras Su Miniatiūriniais Kalėdų Eglutė Kopėčių Naftos Lempos Miniatiūros Kalėdų Dekoro

0 Atsiliepimai
€16.51 €8.26
  • SKU: w1010
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Viršelio Ups

12PCS Pasakų Sodo Miniatiūros Kalėdų Lėlių Dekoras Su Miniatiūriniais Kalėdų Eglutė Kopėčių Naftos Lempos Miniatiūros Kalėdų Dekoro

Aprašymas:

Paversti savo sodo į stebuklų su mūsų Pasakos Sodo Rinkinį!Sukurti magišką pasaulį su mini pridedami priedai, puikiai mergaitėms.Pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, šis rinkinys atneš stipresnis Kalėdų atmosferą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Pasakos Durų Komplektas

Medžiaga: PVC, medžio

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės svoris: 120g

Proga: Tinka 1:12 lėlės namas.

Ypatybės: Patvarus, Miniatiūrinės, Mielas, Lėlių Aksesuarai, Dovanos

Paketų Sąrašo:

Medinės Durys*1

Naftos Lempos*1 (Gali Švyti)

Mažai Sniego,*1

Sniego Miltelių*1

Kalėdų Eglutė*1

Kopėčių*1

Aikštėje Langas*1

Lietaus Batai*1pair

Dovanų Paketai*2

Kilimas*1

Kalėdų Vainikas*1

Šluota*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti Miniatiūriniai Pasaulio: Atnešti Kalėdų magija į gyvenimą su mūsų Kalėdų Pasakos Durų Rinkinys.Kurti žavus miniatiūrinis pasaulis, kad žiežirbos savo vaizduotę ir kūrybiškumą.

2.Puikus Komplektas: Pridėti jutiklinio užkeikimas jūsų atostogų ekranas su mūsų Kalėdų Pasakos Durų Rinkinys.Šis mini stebuklų, vitrinos turtingas batai, miniatiūriniai medžiai, ir neatskiriamai išsamias priedai, įskaitant išskirtinį ir realus naftos lempos.

3.Ilgalaikis ir Patvarus: Mūsų Kalėdų Pasakos Durų Rinkinys yra pagaminti iš tvirtos ir dėvėjimuisi atsparios medienos ir kompozicinės medžiagos, užtikrinti ekologiškai švarus ir tvirtas dekoro jūsų namuose šį Kalėdų sezoną.

4.Nuostabi Dovana: pasakų sodas duris rinkinys gali būti nuostabi dovana jūsų šeimai ir draugams.Ji yra labai dekoratyvūs ir puiki Kalėdinė dekoracija.

5.Universalus Naudojimas: Šis universalus ir plačiai taikomas, Pasakų Durų Rinkinys gali būti naudojamas soduose, lauke, ant stalų, arba sienos.Turiningas dizainas šis mažas ir mielas rinkinys suteikia puikus papildymas bet Kalėdų nustatymas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Modelio Numeris: Fėja Namo Durų
  • Medžiaga: Mediena

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai